Waarom een automatische garagepoort?

Twijfel jij nog over de plaatsing van een automatische garagepoort? Stop dan nu! Want het is een echte luxe. Geen reden meer om uit je auto te stappen of om je familieleden op te trommelen om de poort te openen. Gewoon garagepoort, open u! En heb je nog een extra voordeel nodig? Als de poort dicht is, is ze dicht. Veiligheid alom!

 

Opties van een automatische garagepoort

Net zoals er verschillende soorten poorten bestaan, heb je verschillende opties bij een automatische garagepoort. Heb jij een sectionaalpoort? Dan schuift de poort verticaal naar boven. Dit type poort heeft daarom een duw- en trekmotor nodig. Heb je een kantelpoort uit één vlak? Dan heb je natuurlijk een ander type garagepoortopener nodig. Maar geen nood, het kan perfect!

 

De installatie van een automatische garagepoort

Hoe gaat de installatie van een automatische garagepoort in zijn werk? We komen bij je thuis of op je bedrijf langs en bekijken de huidige garagepoort. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op waarin gedetailleerd wordt besproken welke beslissingen wij gemaakt hebben. Door onze jarenlange ervaring weten wij dan ook meteen welke poortopener het best geschikt is voor jou. Geef jij jouw goedkeuring? Dan bestellen wij het nodige materiaal. Slechts twee tot drie weken later kan jij van de luxe van een automatische garagepoort genieten.

 

Welke motor op welke automatische garagepoort?

Alles hangt af van jouw huidige garagepoort. Net daarom vinden wij het belangrijk om bij je thuis of op je bedrijf langs te komen en de situatie te bekijken. Allereerst hangt het af van de vorm van de poort. Daarna wordt er ook gekeken naar de grootte en de zwaarte ervan. Pas dan kan er beslist worden welke motor geschikt is. Een automatische garagepoort? Ja, bijna!

 

Automatische garagepoort openen met je smartphone

Jawel, je leest het goed. Je kan jouw automatische garagepoort openen met je smartphone. Zo kan je zelfs vanuit het buitenland de poort openen als je familielid weer zijn of haar sleutel vergeten is. Of komt een leverancier iets leveren? De app openen en je laat hen meteen binnen. Bovendien heb je zo veel meer controle over wie jouw domein betreedt. Better safe than sorry.