Automatische poorten

Heb jij thuis al een poort, maar ben je het beu om deze steeds manueel te openen en/of te sluiten? Wel, dan hebben wij dé oplossing voor jou. Welkom in de wondere wereld van de automatische poorten. Met een druk op de knop, het ingeven van een code, of gewoon een telefoontje schuift of draait de poort voor je open zodat jij je erf kunt betreden. Heb je een eigen zaak? Check. Dan kunnen je leveranciers zich aanmelden en kan jij hen zonder al te veel moeite binnenlaten.

Automatische poorten? Echt handig!

Helaas voelen we ons de laatste tijd vaak onveilig. Net daarom laten steeds meer mensen hun woning en bedrijf omheinen en afsluiten met een poort. Maar heel snel na de plaatsing zijn ze het manueel openen van deze poort weer beu.

Welkom in de wondere wereld van de automatische poorten.

Gelukkig leven we in een wereld vol technologie en kan je deze poort laten automatiseren. En automatische poorten? Die zijn veilig, handig, én robuust.

 

Types van automatische poorten

Fear not: 99% van de poorten kunnen geautomatiseerd worden. Het is niet het materiaal dat voor eventuele problemen kan zorgen, maar wel de bijhorende palen en de plaatsing van het hekwerk. Heb jij een draaipoort of een schuifpoort? Bij een draaipoort kan je kiezen tussen automatisatie met een knikarm, met een bovengrondse, of zelfs met een ondergrondse motor. Bij de schuifpoort kan je kiezen uit twee soorten: ofwel de vrijdragende schuifpoort ofwel een schuifpoort op rail. En geen nood, als de elektriciteit uitvalt, blijft de poort werken. Want al onze automatische poorten werken op noodbatterijen wanneer dit nodig is!

Al onze automatische poorten werken op noodbatterijen wanneer dit nodig is!

Installatie van automatische poorten

Cuypers plaatst jouw automatische poorten! Van zodra jij besluit met ons in zee te gaan, nemen wij contact met je op. We komen langs en bekijken de huidige situatie. Daarna bespreken we ons plan van aanpak en maken we een offerte op. Ga jij akkoord? Dan bestellen we het nodige materiaal. 

Gaat het gewoon om het automatiseren van de poort? Dan geniet jij van deze luxe na amper twee tot drie weken. Moet de volledige poort geplaatst worden? Dan zijn wij afhankelijk van de leverancier. Want maatwerk duurt net dat tikkeltje langer.

 

Cuypers voor alle automatische poorten

Ziezo, jouw besluit is gemaakt. Automatische poorten, here we come! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0495/54 14 43 of 0495/54 14 14. Wij koppelen zo snel mogelijk terug!