Een codeklavier aan je poort

Jouw automatische poort is gekozen! Er rest je alleen nog een vorm van toegangscontrole uit te kiezen. Waarom kies je niet voor een codeklavier? Je geeft een code in en hop, de poort gaat open! Het is een eenvoudige en veilige manier om je deuren, garagepoorten, en automatische poorten te vergrendelen. Bovendien heb je geen sleutel meer nodig.

Troeven van een codeklavier

Het grootste voordeel van een codeklavier? Je moet nooit meer bang zijn dat je jouw sleutelbos kwijtspeelt. Bovendien kunnen alleen de mensen die de cijfercode kennen je woning of bedrijf betreden. Is er toch een kraak? Niet panikeren. Je kan de code zeer gemakkelijk aanpassen. Daarnaast is zo’n codeklavier erg veilig.

Waarom kies je niet voor een codeklavier?

Het contact en het geheugen ervan zitten namelijk langs de binnenkant. Als het materiaal wordt vernield, zullen de ongewenste bezoekers nog steeds niet binnen geraken. De draadjes tegen elkaar houden, heeft namelijk geen enkel effect!

 

Codeklavier of een muntenslikker?

Wil jij liever werken met jetons in de plaats van een codeklavier? Geen probleem, dat is perfect mogelijk. Zeker wanneer je een eigen bedrijf hebt en je vooraan slagbomen geplaatst hebt, krijg je zo meer overzicht over wie je domein betreden heeft. Onze tip? Je geeft je bezoekers na aanmelden een jeton waarmee zij na hun afspraak weer veilig kunnen buitenrijden. En ook muntenslikkers worden door ons geplaatst. Net zoals onze automatische poorten en slagbomen kunnen ze ook gehuurd worden. Wij geven je raad over welke optie voor jou het best geschikt is.

 

Codeklavier van Cuypers!

Met een codeklavier zit je goed! En Cuypers helpt je graag verder bij de plaatsing van je codeklavier! Heb je nog vragen of wil je toch nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We nemen je laatste twijfels weg of helpen je aan een andere vorm van toegangscontrole. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke oplossing geschikt is voor jouw noden. En kiezen voor Cuypers? Dat is kiezen voor service, kwaliteit, en vertrouwen!