De draaideur

Als je regelmatig gaat winkelen, ben je deze deur al verschillende keren tegengekomen. Je staat voor een sensor en hupla, de deur draait open. Daarom hebben we ze ook de draaideur gedoopt. Vergis je niet, het gaat niet over een deur waarbij je in een cirkel moet lopen. Het is eigenlijk gewoon een deur die automatisch opendraait.

Waarom investeren in een draaideur?

Een draaideur maakt het leven wat gemakkelijker. Stel je voor dat je telkens zou moeten aanbellen wanneer je een winkel zou willen betreden. Je zou het snel beu zijn en veel minder winkels bezoeken. En dat willen de meeste bedrijven natuurlijk niet! En ja, ook voor jouw zaak kan een draaideur een meerwaarde bieden!

Troeven van een draaideur.

Troeven van een draaideur

Als je in een bedrijf werkt waar veel mensen langskomen, is het geen sinecure om een draaideur te installeren. Zorg ervoor dat jij niet de hele tijd portier moet spelen en dat de deur ofwel met een sensor opent, ofwel met een druk op de knop. En zeker in combinatie met een video- of parlofoon biedt dit type deur extra beveiliging.

 

Gemakkelijker leven met een draaideur

Ook voor mindervaliden kan de draaideur het leven gemakkelijker maken. Want ook van je voordeur kan je een draaideur maken. Natuurlijk werkt het principe hier anders en zal de deur niet voor iedereen openen. Met een zender of een applicatie op je smartphone kan je de draaideur openen en naar binnen of buiten gaan.

 

Cuypers installeert jouw draaideur

Wil jij een draaideur installeren? Daar zijn wij voor. Ons stappenplan? We komen bij je langs en bekijken jouw huis of woning. We bespreken de mogelijkheden met jou en stellen een offerte op. Ga je met ons in zee? Dan gaan wij over tot het bestellen van de materialen. Alles in orde? We komen de deur automatiseren. En ja, dit is zeer snel geregeld!