Je garagepoort automatiseren: hoe?

Ben je het beu om zelf je garagepoort te openen? Wil je de poort automatisch sluiten zodra je jouw garage bent binnengereden? Dan is het hoog tijd om een elektrische garagepoort aan te schaffen. Maar welke stappen moet je dan zetten? En je garagepoort automatiseren: hoe werkt dat nu precies?

 

Waarom de garagepoort automatiseren?

Geef maar toe, zelf de garagepoort openen, is een taakje waar je maar al te vaak geen zin in hebt. Vooral als het slecht weer is, of zelfs in het donker blijf je liever veilig in je auto wachten tot je kan binnenrijden. Hoe los je dit op? De garagepoort automatiseren! Of moeten jouw leveranciers steeds wachten tot jij de poort gaat openen? Gedaan ermee! Laat je garagepoort automatiseren; zowel privé als professioneel is het een must.

 

De garagepoort automatiseren van A tot Z

Allereerst moet je beslissen of je zelf aan de slag gaat, dan wel of je de garagepoort automatiseren aan een professional wil overlaten. Onze raad? We zeggen dit niet om onze eigen zaak een boost te geven, maar we raden je aan dit werkje over te laten aan specialisten. Het gaat tenslotte om de bescherming van je woning of je bedrijf. Ga je met ons een samenwerking aan? Dan komen wij bij je thuis langs. We bekijken de situatie en stellen een offerte op. Goedgekeurd? Dan gaan wij ongeveer twee à drie weken later aan de slag. De installatie voor de poortopener duurt ongeveer een halve dag, vanaf dan heb jij een poort-butler in dienst! Hoe werkt de bediening? Eenvoudig hoor. Je kiest zelf voor een zender, een app op je telefoon, een codeklavier, of gewoon een sleutel. Hou ongewenste bezoekers buiten en laat je garagepoort automatiseren.

 

Met Cuypers je garagepoort automatiseren

Mag jouw huis of bedrijf nog een tikkeltje extra luxe bezitten? Wil je niet steeds je auto uitstappen voordat de garagepoort opent of sluit? Check. Jaja, je leest het goed. Zo’n automatische garagepoort is wat jij nodig hebt. En Cuypers staat paraat en wil jouw garagepoort automatiseren. Heb je nog vragen over de installatie van een elektrische poort? Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.