Garagepoort openen met smartphone

Een automatische garagepoort is een luxe, dat is alvast zeker. Je moet bij slecht weer nooit meer uit je wagen komen en kan meteen binnenrijden. Maar er is nog een extra voordeel! Je kan namelijk de garagepoort openen op verschillende manieren.

 

De garagepoort openen op verschillende manieren

Als je de garagepoort laat automatiseren, krijg je verschillende manieren voorgeschoteld om deze te openen. Een codeklavier, een zender, of gewoon met je smartphone, je kan de garagepoort openen met al deze opties. Weeg de voordelen van de mogelijkheden af en bekijk jouw specifieke situatie. En ja, wij helpen hier natuurlijk graag bij. Een zender is de gemakkelijkste manier om een garagepoort te openen. Je komt binnen de 10 à 15 meter van de garagepoort, drukt op het knopje, et voilà de garagepoort gaat open. Sesam, open u, of zoiets! Een codeklavier kan ook altijd; je kan dit altijd verstoppen trouwens! Maar wist je dat de garagepoort openen ook met je smartphone kan?

 

Met je smartphone kan je zelfs de garagepoort openen

Lang leve de technologie! Tegenwoordig kan je zelfs de garagepoort openen met je smartphone. Het codeklavier en de zender zullen altijd populaire opties blijven, maar de smartphone is aan zijn opmars bezig! Via een applicatie kan je, met een druk op de knop, de garagepoort openen. En jawel, van overal ter wereld. Ben jij op vakantie, maar komt je transporteur langs om mazout te leveren? Geen probleem, je kan snel de poort openen en sluiten. Een paar minuutjes werk, en je kan verder van het zonnetje genieten. Bovendien ligt de controle op de toegang veel hoger, want je kan gemakkelijk kijken wie er op welk moment de poort heeft geopend. Jij geeft toegang tot de applicatie en je kan zelf mensen toevoegen en verwijderen. Extra voordeel? Je moet minder zenders laten aanmaken en de kosten liggen dus lager. Win-win!

 

De garagepoort openen? Met automatisatie van Cuypers natuurlijk!

Wil jij ook je garagepoort openen met je smartphone? Cuypers helpt je graag! Bij ons heb je de keuze uit verschillende systemen om je poort te automatiseren. Wij komen bij je langs, bekijken de situatie, en bieden je de beste optie op de markt aan. Met Cuypers ben je zeker!