Garagepoortopener: de opties

Moet jij steeds beroep doen op je familieleden om de garagepoort te openen wanneer je thuis aangereden komt? Het is geen sinecure om elke keer weer de auto uit te stappen en deze manueel te openen. Je hebt namelijk nog genoeg andere dingen aan je hoofd. Gelukkig bestaat er zoiets als een garagepoortopener. Jouw familieleden zullen je dankbaar zijn.

 

Garagepoortopener voor sectionaalpoorten

Je kent ze sowieso hoor, de sectionaalpoorten, maar beseft misschien niet over welke poorten het in dit geval gaat. Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven; het lijkt wel alsof ze in het huis verdwijnen. Hun grootste voordeel? Ze passen altijd en in elke garage want de vorm van de garagepoortopening speelt geen rol. Het is misschien wel de meest bekende vorm van een automatische poort, want heel vaak wordt er op deze poort een garagepoortopener geplaatst. Het kan natuurlijk ook zonder, maar waarom zou je jezelf deze luxe ontzeggen? Right.

 

Garagepoortopener voor binnenblijvende kantelpoorten

Woon jij in een huis met hoevestijl? Dan heb jij waarschijnlijk gekozen voor een binnenblijvende kantelpoort. Zo’n poort blijft één vlak en valt naar binnen als je deze sluit. Hoewel deze poorten steeds vaker uit het straatbeeld verdwijnen, zijn ze toch nog steeds hip. Redenen waarom mensen toch voor een sectionaalpoort kiezen? Wel, dat kan komen doordat de kantelpoort niet aansluit bij hun stijl of de stijl van de woning. Langs de andere kant verlies je met een binnenkantelpoort ook wat plaats voor de auto. Aan de garagepoortopener zal het zeker niet liggen, want je kan deze perfect op dit type poort plaatsen!

 

Een garagepoortopener van Cuypers? Ja!

Onze kracht? Wij plaatsen de motoren van de garagepoortopener niet op de poort, maar op de zijkant van de rail. Neem het van ons aan, dit is beter. En ook een volledige poort kunnen wij voor jou installeren. Hoe werkt zo’n automatische poort? Je opent of sluit deze aan de hand van een zender of een code. Zo kan jij beslissen wie er welkom is en wie niet. Overtuigd dat een geautomatiseerde garagepoort met garagepoortopener jouw leven gemakkelijker zal maken? Neem dan contact met ons op. Wij komen langs, bekijken jouw type poort en geven raad over de automatisering ervan. Tot binnenkort voor de installatie van jouw garagepoortopener!