Parkeersystemen

Heb jij een bedrijf in een drukbevolkt gebied waar parkeren een steeds groter probleem wordt en/of wil jij de toegang tot het parkeren op jouw domein controleren? Dan kan je gebruik maken van parkeersystemen. Deze systemen zijn er in alle soorten en maten en ze zijn in het leven geroepen om parkings extra te beveiligen; je kan een beroep doen op eenvoudige parkeersystemen zoals betalend parkeren tot de meer geavanceerde parkeersystemen zoals geautoriseerd parkeren of de controle van de capaciteit van parkeerplaatsen.

 

Parkeersystemen met barcode

Parkeersystemen waarbij je bij het binnenrijden een ticketje ontvangt met een unieke barcode op, bestaan al vijftien jaar. Daarbij wordt de print op het ticket aan de betaalautomaat en de uitrit gescand en op die manier kan controle uitgeoefend worden over het in- en uitrijden. Een waterdichte oplossing om wanbetalers tegen te gaan, is een parkeersysteem waarbij bezoekers na betaling aan de betaalautomaat een ticketje terugkrijgen waarop een andere barcode staat. Zo kan jij als bedrijf controle uitoefenen of je gasten betaald hebben én kunnen je gasten buitenrijden.

 

Parkeersystemen met verzinkbare palen

Tegenwoordig zie je steeds vaker parkeersystemen waarbij een verzinkbare parkeerpaal is geïntegreerd als extra beveiliging voor een parking. Zo kunnen verzinkbare parkeerpalen worden gebruikt om controle te houden op exclusieve inritten die uitsluitend voorbehouden zijn voor dokters op ziekenhuisparkings of bedrijfsleiders op bedrijfsterreinen bijvoorbeeld. Andere veelgebruikte parkeersystemen zijn bijvoorbeeld een slagboom die bij het in- en uitrijden van je domein omhoog gaat om doorgang te verlenen.

 

Parkeersystemen op maat

Of je nu een klein, middelgroot of groot parkeerterrein ter beschikking hebt, voor de beste parkeersystemen op maat van jouw wensen kan je steeds terecht bij Cuypers. Of je nu nadenkt over een slagboom, automatische parkeerpaal of betalend parkeren met barcode, wij adviseren jou bij de keuze van het meest optimale parkeersysteem voor jouw privé- of bedrijfsterrein.