Een parlofoon kopen

Vandaag de dag kan je niet voorzichtig genoeg zijn met het beveiligen van jouw privé- of bedrijfsterrein. Eén van de meest effectieve manieren om controle uit te oefenen over zowel welkome als onaangekondigde gasten, is door het installeren van een parlofoon. Zo hoef jij je gasten niet meteen toegang te verlenen tot jouw waardevolle plek, maar kan je vooraf hun identiteit controleren en beslissen om hen al dan niet binnen te laten.

Een parlofoon met camera

Als je nog meer toegangscontrole wil uitoefenen, dan doe je er goed aan om een parlofoon met camera, een videofoon dus, te kopen. Zo hoor je niet alleen wie er aan de ingang van jouw gebouw staat, maar zo kan je ook met eigen ogen de identiteit van je bezoeker controleren. Komt hij onaangekondigd en ziet hij er wat vreemd uit? Niet binnenlaten, is dan de boodschap!

Als je nog meer toegangscontrole wil uitoefenen, dan doe je er goed aan om een parlofoon met camera, een videofoon dus, te kopen.

Een draadloze parlofoon

Vroeger was een parlofoon nogal ouderwets. Het was een vast toestel in je woonst of je bedrijf. De bediening? Die was manueel. Gelukkig ligt deze tijd ver achter ons! De meeste parlofoons zijn tegenwoordig draadloos en zijn geïntegreerd met je draadloze telefoons, laptop, tablet of mobiele telefoon. Zo kan jij gebruik maken van de voordelen van een parlofoon zonder dat je daarvoor muren moet openbreken of extra kabels moet aanleggen.

 

Een parlofoon gelinkt aan je smartphone

Wist je al dat je je parlofoon zelfs kan verbinden met je smartphone? Met een simpele app is het mogelijk om de parlofoon aan jouw woning of bedrijf door te schakelen naar je gsm. Op die manier blijven je gasten niet in de kou staan en weet jij wie er je terrein bezoekt op momenten dat jij er niet bent. Handig, toch? Vraag gerust meer informatie over deze toepassing of het kopen van een parlofoon bij ons; wij zijn dan ook graag jouw parlofoonspecialist!