Poort automatiseren: installatie

Een poort: het zorgt voor extra bescherming en veiligheid van je woning en/of je bedrijf. Net daarom kiezen steeds meer mensen om een omheining met bijhorende poort te laten plaatsen. Helaas heeft zo’n poort ook één groot nadeel; je moet deze natuurlijk manueel openen en sluiten. En net daarom laat je best de poort automatiseren. Byebye nadeel!

 

Laat je poort automatiseren!

Beeld je even in dat je elke keer jouw hekwerk manueel moet openen. Je zou al bijna hopen dat je geen bezoek over de vloer krijgt. Net hetzelfde als je aan jouw bedrijf een poort hebt laten plaatsen. Voor elke leverancier of klant die langskomt, moet jij je bureau verlaten om hen binnen te laten. Stop right there! Zeg neen tegen deze onnodige kilometers en zeg ja tegen deze eenvoudige luxe. Wacht niet langer en laat nu je poort automatiseren.

 

Poort automatiseren: het stappenplan

Oké, je besluit staat vast: je laat je poort automatiseren. Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken. Welke automatische poortopener wil je? Kies je voor de bovengrondse of toch de ondergrondse optie? Hierna stellen we een offerte op. Bij een standaardaanvraag kunnen we dit zelfs ter plaatse meedelen. Bij maatwerk moeten wij eerst onze compagnons contacteren om jou een offerte op maat te bieden. Ga je akkoord met onze prijs en wil je meteen de poort automatiseren? Na 2 à 3 weken brengen wij dit voor jou in orde. Gedaan met zelf de poort openen; laat het bezoek maar komen! Wil je een volledig nieuwe poort? Dan duurt het natuurlijk wel wat langer. Jij kiest een poort uit en wij plaatsen de bestelling. Op maatwerk moet je altijd even wachten. Ondertussen komen we langs om de fundering te plaatsen. En achteraf komen we terug om de poort te installeren en om de poort te automatiseren. Nadien bespreken we de werking van de poort zodat jij zelf aan de slag kunt. En geen nood, ook de noodontgrendeling leggen we je tot in de puntjes uit.

 

Een poort automatiseren? Met Cuypers natuurlijk!

Bij Cuypers ben je niet alleen zeker van de beste materialen. Ook na je aankoop staan wij voor jou paraat. Want een poort automatiseren stopt niet na de plaatsing ervan! Is er een probleem met je poort? Dan maken we meteen een afspraak om langs te komen. Kan het probleem al telefonisch verholpen worden? Dat doen we! Wil je een offerte op maat? Laat je graag een volledig nieuwe poort automatiseren? Contacteer ons op 0495/54 14 43 of 0495/54 14 14.