Een poort of slagboom huren

Een slagboom is één van de afsluitingsmechanismen die kan gebruikt worden om controle uit te oefenen over de toegang of doorgang van een privé- of bedrijfsterrein. Bij Cuypers kan je een slagboom huren in alle maten en soorten. Groot of klein, manueel of automatisch, op lange of korte termijn, bij ons kan je zelfs slagbomen huren voor één dag. Denk bijvoorbeeld aan de tijdelijke slagbomen die je ziet als afsluiting van een parking op een evenement zoals een paardenwedstrijd.

Een slagboom huren of toch liever een poort?

Een slagboom huren is een mogelijkheid, maar je kan bij ons ook een poort huren. Dat komt bijvoorbeeld van pas wanneer jouw poort het tijdelijk begeven heeft en deze bij de producent of leverancier is voor herstel. Niet gevreesd, in dat geval helpen wij jou graag uit de nood.

Bij Cuypers kan je een slagboom huren in alle maten en soorten.

Wij plaatsen een tijdelijke poort die opnieuw wordt afgebroken van zodra jij jouw vertrouwde poort terug hebt of van zodra je dat wenst. Een gehuurde poort kan eveneens dienst doen als werfafsluiting of als afscheiding voor een tijdelijk evenement.

 

Een manuele of automatische slagboom huren

Je kan een manuele slagboom huren die gebruik maakt van een handgreep die je eigenhandig moet bedienen als je doorgang wilt verkrijgen. Maar het is veel handiger als je een automatische of mobiele slagboom huurt. Ook hier heb je verschillende mogelijkheden: zo bestaan er slagbomen met automatische afstandsbediening of je kan met een portier werken die op jouw evenement dienst doet als bewakingsagent en de elektrische slagboom met een simpele druk op de knop bedient.

 

Een poort of slagboom huren op maat

Denk jij dat een poort of slagboom huren jou van pas zou komen? Bij Cuypers adviseren wij jou met raad en daad over het huren van een slagboom of poort. Wij bespreken graag met jou wat jij nodig hebt. Bij ons kan je terecht als je een manuele of geautomatiseerde slagboom wilt huren. Groot of klein; een slagboom huren kan in alle maten. Ben je benieuwd naar de prijs van een slagboom of tijdelijke poort? Vraag dan vrijblijvend een offerte!