Schuifdeuren

Ga jij (of je partner) graag winkelen? Dan kan je niet meer tellen hoe vaak je al door schuifdeuren gelopen hebt. Bijna iedereen heeft het al wel eens meegemaakt: het moment dat je staat te zwaaien naar de sensor omdat de schuifdeuren gesloten blijven. Komt dit je bekend voor?

 

De alom bekende schuifdeuren

Zoals we daarnet al vermeldden, zijn schuifdeuren erg populair in de professionele sector. Aangezien de meeste bedrijfseigenaren er niet op zitten te wachten om portier te spelen, werden deze deuren met open armen ontvangen. Natuurlijk kunnen ze ook in privésituaties gebruikt worden, maar dit komt minder vaak voor. Schuifdeuren betekenen geen verminderde veiligheid, je kan de sensor namelijk manueel uitschakelen. En ook met een sleutelschakelaar is dit mogelijk!

 

Schuifdeuren vs. domotica

Feit: domotica is een grote luxe. De laatste jaren heeft deze technologie dan ook aan populariteit gewonnen. Het is heel handig dat je bijvoorbeeld de lichten op bepaalde uren kan laten branden zodat potentiële inbrekers denken dat je thuis bent. Daarnaast kan je met een videofoon perfect zien wie er aan je voordeur staat; iets wat zowel voor privé als professionele doeleinden een echte luxe is! En je kan je schuifdeuren ook afstemmen op verschillende domoticasystemen. Wil jij dat de deuren alleen openen tussen bepaalde uren? Of moet er een parlofoon naast de schuifdeuren geplaatst worden? Geen probleem!

 

Schuifdeuren zijn niet alleen voor mensen

Echt waar! Ook dieren kunnen profiteren van de voordelen van schuifdeuren. Heb jij een eigen manege of privéstal en mogen de paarden overdag op de weide grazen? Check. Alleen moet je hen dan ’s avonds terug binnenhalen. Maar wacht eens, wat als dat niet meer moet? Wat als de paarden zelf naar binnen kunnen lopen doordat de deur openschuift als ze voor de sensor staan? Perfect mogelijk, we hebben dit reeds gerealiseerd. En neen, geen paniek, de paarden zijn niet bang van de openschuivende deuren.

 

Cuypers installeert schuifdeuren

Wil jij schuifdeuren installeren? Maar misschien is een draaideur voor jou wel een betere optie. Zowel in de private als in de professionele sector is Cuypers een gevestigde waarde. Onze jarenlange ervaring staat ons toe perfect in te spelen op jouw noden. Wil jij een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker contact met ons op!