Toegangscontrole met badge

Een toegangscontrole met badge behoort tot de meest efficiënte, moderne middelen om de toegang tot jouw privé- of bedrijfsterrein te controleren. Traditionele sleutels hebben het grote nadeel dat ze gemakkelijk verloren gaan en bovendien kunnen ze eenvoudig gedupliceerd worden, zodat jij nooit helemaal zeker weet of de toegang tot jouw privéwoonst of bedrijfsterrein wel zo exclusief is als jij wenst. Toegangscontrole met badge verleent jou meer zekerheid en controle.

Het voordeel van een toegangscontrole met badge

Door gebruik te maken van een toegangscontrole met badge krijg jij de volledige controle over wie welke plaats mag betreden. Het badgesysteem werkt eenvoudig: je werknemers gebruiken hun toegangsbadge om toegang te verkrijgen tot je bedrijf.

Een toegangscontrole met badge behoort tot de meest efficiënte, moderne middelen om de toegang tot jouw privé- of bedrijfsterrein te controleren.

Op die manier geraken alleen geautoriseerde badgegebruikers binnen op jouw terrein. De badge verleent zo niet alleen toegang tot jouw bedrijf, maar registreert ook het openen en sluiten van de deur.

 

Persoonlijke toegangscontrole met badge

Bovendien is het mogelijk om persoonlijke gegevens op te slaan. Zo heeft elke badge een eigen individuele code waarmee je werknemer toegang krijgt tot het bedrijf. Telkens wanneer er een werknemer binnenkomt of naar buiten gaat, registreert de badgelezer dat. Met deze toegangscontrole met badge kan jij dus gemakkelijk controle uitoefenen op het gedrag van jouw werknemers. Een extra voordeel dat gepaard gaat met zo’n badgesysteem, is trouwens dat het geen probleem hoeft te zijn wanneer jij als bedrijfsleider in de ochtend niet als eerste aanwezig bent. De elektronische toegangscontrole registreert automatisch elke toegang én je werknemers zijn niet van jou afhankelijk om toegang te verkrijgen tot het bedrijf.

 

Toegangscontrole met badge

Als jij je sleutels dus vervangt door badges, dan kan je ten volle genieten van de voordelen van elektronische toegangscontrole met badge. Bovendien houdt dit systeem een volledige historiek bij, waardoor jij ten allen tijde een overzicht kan raadplegen. Zo’n toegangscontrole met badge verleent jou dus extra comfort, veiligheid en zekerheid omdat jij de toegang kan controleren tot verschillende zones binnen je bedrijf, waar, wanneer en hoe. Vraag gerust meer informatie bij ons!