Types automatische poortopeners

Hoop jij ook altijd dat er iemand naast je in de auto zit zodat je het hekwerk bij het thuiskomen niet zelf moet openen? Woon je aan een drukke steenweg en ben je het beu om je vriend of vriendin op voorhand te verwittigen dat je bijna thuiskomt? Moeten leveranciers met een druk op de knop kunnen binnenrijden op jouw domein? Dit komt ons bekend voor! Maar dit hoeft allemaal niet meer: hallo automatische poortopener!

Een poortopener voor elk type poort

Heb jij thuis al een poort? Geen probleem, 99% van de poorten kunnen geautomatiseerd worden. Het materiaal van de poort speelt hierbij maar weinig rol. Wij letten vooral op de plaatsing van het hek en de bijhorende palen. Het zijn deze onderdelen die bepalen of een poort geautomatiseerd kan worden.

Automatische poortopeners zijn er voor elk type poort.

Een draaipoort en een schuifpoort hebben een verschillende motor nodig. Zo kan je een draaipoort op drie verschillende manieren automatiseren: met een knikarm, met een ondergrondse motor, en ook met een bovengrondse. Bij een schuifpoort heb je maar twee mogelijkheden. Toch zit er ook verschil in de poortopeners van een schuifpoort. Dit schuilt dan in het gewicht en de snelheid van de motor. Wist je dat wij ook de volledige poort kunnen vervangen zodat jij toch van de luxe van een automatisch geopende poort kunt genieten?

 

Bovengrondse poortopener

De vaakst gekozen poortopener is een pistonmotor. Is dit Chinees voor jou? Eigenlijk is het niet zo moeilijk hoor, want het is gewoon een bovengrondse poortopener. Hierbij wordt het systeem op de poort geplaatst. Dit is dan ook de snelste manier om poorten te automatiseren. Speelt het esthetische aspect van de poort voor jou een minder grote rol? Dan is een bovengrondse poortopener exact wat jij zoekt!

 

Ondergrondse poortopener

Ziet jouw poort er echt schitterend uit en wil je niet dat het opvalt dat je ze hebt laten automatiseren? Fear not! Er bestaat ook een ondergrondse poortopener. Deze bakken worden onder de grond geplaatst en zijn dus volledig onzichtbaar. Reken hierbij wel op een hogere prijs aangezien er ook drainage voorzien moet worden. Anders zou de regen wel eens een spelbreker kunnen zijn en de automatisering kunnen beschadigen.

 

Cuypers voor jouw poortopener

Jouw beslissing staat ondertussen volledig vast: je wil genieten van de luxe van een automatische poortopener. Top! Want daar schieten wij graag ter hulp. Wil je met ons samenwerken? Dan komen wij bij je langs. We bekijken de situatie en stellen een offerte op. Wil je meer informatie? Je kan ons bereiken op 0495/54 14 43 of 0495/54 14 14.