Voordelen van een schuifpoort

Een schuifpoort, een draaipoort, een geautomatiseerde poort, een bovengrondse automatisering,… Zie jij ook door het bos de bomen niet meer als het aankomt op de plaatsing van een poort om je woning of bedrijf dat tikkeltje extra bescherming te bieden? We kennen het probleem. Maar geen nood, want daar zijn wij voor! Wij zetten graag de voordelen van een schuifpoort op een rijtje.

Wanneer kies je voor een schuifpoort?

Heb je een eigen bedrijf en wil je een poort laten plaatsen? In 9 van de 10 gevallen kiezen jouw voorgangers voor een schuifpoort. Aangezien je veel ruimte moet overbruggen en dus een grote poort nodig hebt, is dit de beste optie.

Wij zetten graag de voordelen van een schuifpoort op een rijtje.

En voor welke breedte ook, er bestaat wel een schuifpoort die op maat gemaakt kan worden. Bovendien is een schuifpoort een zeer stevige poort. Stevige windvlagen zijn dan ook geen enkel probleem!

 

Look-and-feel van een schuifpoort

Heb je een kleine oprit aan je woning? Dan neemt een schuifpoort minder ruimte in beslag. Ook bij een schuine oprit kan een schuifpoort de oplossing bieden om een grote opening onderaan te vermijden. Heb je toch een prachtige draaipoort gezien? Check! Er bestaan gewoon schuifpoorten met het uitzicht van een draaipoort. Mooi langs buiten én zeer functioneel. Verder wordt er gekeken naar jouw stijl en naar de stijl van je huidige woning. Zo vinden we samen de poort die bij jou past.

 

De schuifpoort versus het draaihek

Wanneer je appelen met peren vergelijkt, zal de verkregen informatie niet correct zijn. Hetzelfde geldt voor de vergelijking tussen een schuifpoort en een draaihek. Allereerst wordt er gekeken naar jouw huis- of bedrijfssituatie. Soms is het niet mogelijk om een draaihek te plaatsen, en biedt de schuifpoort de oplossing. Omgekeerd kan dit natuurlijk ook het geval zijn. Zijn beide opties mogelijk? Dan hangt het gewoon af van jouw eigen voorkeuren. Beide poorten bieden namelijk evenveel veiligheid en zullen ongewenste bezoekers buiten houden. Wil je meer informatie over de plaatsing van een schuifpoort? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.