Welke garagepoort motor op welke poort?

Jouw keuze staat natuurlijk al vast: jij wilt de extra luxe van een automatische garagepoort. Gedaan met moeite doen, de poort-butler doet het werk. Of ja, toch een deeltje ervan! Als je beslissing gemaakt is, moet je nog weten welke garagepoort motor je nodig hebt op welke poort. Gaat het om een garagepoort aan een woning? Of over een industriële poort?

 

Een garagepoort motor voor elke garagepoort

Verschillende garagepoorten vragen om een verschillende garagepoort motor. Zo heeft een sectionaalpoort of een buitenkantelende poort een trek- en duwmotor nodig, bijvoorbeeld de garagepoorten van Hörmann. Deze trekken de poort naar binnen bij het openen ervan. En als je de poort wilt sluiten, duwt de garagepoort motor deze naar beneden. Heb je een poort die één vlak blijft en naar binnen kantelt? Dan biedt de DR-motor de oplossing.

 

Lichte of zware garagepoort motor

Oké, ondertussen weet je welke garagepoort motor jouw garagepoort nodig heeft. Stel jezelf nu de vraag hoe zwaar en hoe groot je garagepoort is? Door alle specificaties te bekijken, kan je beslissen welke garagepoort motor je moet aanschaffen. Is jouw poort erg zwaar? Dan zal een lichte motor veel trager werken en sneller stuk gaan. Een zware motor is dus een must. Is je garagepoort een lichtgewicht? Een lichte garagepoort motor volstaat!

 

Schade aan de garagepoort motor?

Beeld je even in dat de poort niet meer opent. Ai, de garagepoort motor is stuk. Now what? Geen nood, doordat wij op al onze garagepoorten een noodontgrendeling voorzien, kan jij altijd binnen en buiten. En in je bedrijf laat je enkele sterke mannen de garagepoort dan maar even openen. Zo kan jij ongestoord verder met je taken en hoef je niet bang te zijn dat je op een moment vast komt te zitten. Bel ons ook even op, wij komen bij eventuele problemen zo snel mogelijk langs!

 

Cuypers voor jouw garagepoort motor

Zo, jij weet nu perfect onze aanpak. Wij komen bij je thuis of je bedrijf langs, bekijken de situatie en geven raad over de geschikte garagepoort motor. Eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Kortom, we zeggen wat jij nodig hebt en zijn eerlijk over de verschillende mogelijkheden. Service, kwaliteit, en eerlijkheid? Da’s Cuypers. Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!